Puffi Baby Merino 60x70

116,00 €

Merino 100% naravni material (18,5 mikronov)

 

  • velikost odejice je primerna za uporabo v vozičku ali lupinici
  • lahko jo uporabite kot podlogo za milestone fotografiranje
  • super darilo za baby shower, ob rojstvu, krstu ali rojstnemu dnevu
  • v otroški sobici pričara še več udobja
  • z njo boste razveselili vsako mamico
  • lahko jo uporabite tudi na stolu v svoji pisarni

Ash
1
Dodaj v košarico

Vaša odeja je izdelana iz super mehke merino volne, 18.5 mikronov. Barve so koži prijazne. Material je testiran po Oeko-Tex Standardu 100. Odeja je topla, lahka, uravnava telesno temperaturo, ne vpija telesnih vonjav, je statično odporna in hipoalergena. 

uporaba in vzdrževanje

Volna je zelo trpežna, a odeja potrebuje posebno nego. Merino volna ima naraven vonj, ki bo izginil, ko boste odejo vzeli iz embalaže. Odejo tedensko zračite, da iz nje izhlapi vlaga. S tem boste ohranjali njeno svežino in toplotne karakteristike.  Če jo polijete, mesto kjer se je pojavil madež nemudoma sperite z mrzlo vodo (brez drgnjenja) in posušite na zraku. Z njo ravnajte nežno in pazljivo. Priporočamo samo profesionalno suho čiščenje. Vsak stik z ostrimi predmeti lahko povzroči nitkanje. Ko se to zgodi nitko nežno izvlecite ali odrežite. Muckanje je naraven proces ki se pojavi po vsaki uporabi odeje. (odeja zaradi tega postaja močnejša)

Odeja je ročno delo, zato si nobena ni identična.

naročilo

Po oddanem naročilu bomo preverili če je material v željeni barvi na zalogi. Če si želite odejico v čisto svoji barvi izpolnite obrazec [Po naročilu].
Če je željena barva na zalogi bomo odejico izdelali in odposlali v 3-5 delovnih dneh. Če barve ni, vas bomo o tem obvestili in sporočili točem datum dostave. [čas izdelave takšne odejice je nekje 14 dni]