Puffi Baby Wooly 60x70

56,71 €

Wooly 100% akril

 

  • velikost odejice je primerna za uporabo v vozičku ali lupinici
  • lahko jo uporabite kot podlogo za milestone fotografiranje
  • super darilo za baby shower, ob rojstvu, krstu ali rojstnemu dnevu
  • v otroški sobici pričara še več udobja
  • z njo boste razveselili vsako mamico
  • lahko jo uporabite tudi na stolu v svoji pisarni

 


Midnight Blue
1
Dodaj v košarico

Vaša odeja je izdelana iz visokokvalitetnega materiala. Material je umetno narejen in je po karakteristikah zelo podoben pravi volni. Barve so koži prijazne. Material je testiran po Oeko - Tex Standardu 100. Odeja je topla, lahka, vpija malo vlage in se hitro suši. Je tudi nealerena in primerna za vegane. 

uporaba in vzdrževanje

Volna je zelo trpežna, a odejica potrebuje posebno nego. Z njo ravnajte nežno in pazljivo. Priporočamo ročno pranje z mlačno vodo (nežno namakanje brez drgnjenja) Sušite na zraku in mokre ne raztegujte. Vsak stik z ostrimi predmeti lahko povzroči nitkanje. Ko se to zgodi nitko nežno izvlecite ali odrežite. Muckanje je naraven proces ki se pojavi po vsaki uporabi odeje.

Odeja je ročno delo, zato si nobena ni identična.

naročilo

Po oddanem naročilu bomo preverili če je material v željeni barvi na zalogi. Če si želite odejico v čisto svoji barvi izpolnite obrazec [Po naročilu].
Če je željena barva na zalogi bomo odejico izdelali in odposlali v 3-5 delovnih dneh. Če barve ni, vas bomo o tem obvestili in sporočili točem datum dostave. [čas izdelave takšne odejice je nekje 14 dni]