Vračila in menjave

 

 

Skladno z določili 43.č. člena Zakona o varstvu kupca (ZvPot) ima kupec pravico, da v štirinajstih dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od naročila/pogodbe, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Odstop od naročila/pogodbe mora biti poslan po elektronski pošti na naslov info@puffi.si

 

Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe je neposredni strošek vračila blaga. Izdelek ne sme biti rabljen, mora biti nepoškodovan, v orginalni embalaži z vso priloženo dokumentacijo, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec. Ponudnik ni dolžan sprejeti pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja. Po prejemu nerabljenega, nepoškodovanega blaga v nespremenjeni količini in v orginalni embalaži, skladno z zakonom (takoj ko je mogoče, najkasneje v 15 delovnih dneh po prejemu blaga) vrnemo kupcu opravljeno plačilo za izdelek. Ob vračilu blaga mora kupec posredovati ponudniku tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun kamor želi, da se vrne plačilo.

 

MENJAVA IZDELKA

 

Vsak izdelek (odeja, šal…) je narejen individualno glede na vaše naročilo in menjava izdelka za drug izdelek žal ni možna.